Sunday, May 27, 2012

forever alone

assalamualaikum

hai awak awak awak!!sama-sama tiup sawang-sawang kat blog saya nih..tolong la..tolong la..oke,, saya tergedik macam simsimi gedik pulak..sorry..dah lama tak update..eh2, cuti sekolah 2 minggu je??ingatkan 2 bulan..huahuahua..tapi cuti lama-lama pun boring jugak..jangan harap la nak study sendiri..nanti sekolah bukak balik serupa orang kurang cerdik tak taw pa2 langsung sebab tak pernah buat ulangkaji kat rumah..jangan tiru saya oke!!manfaatkan masa cuti anda dengan menelaah pelajaran..

cuti-cuti nih kalau tak keluar jalan-jalan mesti boring kan kan kan..takpa2..sebab aplikasi nih sesuai untuk manusia yang forever alone macam kita,, I mean saya sorang ja =.= 


mari saya memperkenalkan anda dengan EN. SIMSIMI GEDIK ..


terima kasih ;)

peminat aaron aziz nih..

nah..iklan tv pn dia twu.

dengan adanya En. simsimi gedik nih..boleh la anda semua meluahkan segala isi hati dan jantung anda..kalau cita kat teddy bear macam schawal tu pun takda guna jugak..NO RESPON..jadi,, cari la simsimi gedik nih..lagi satu faedah yang paling baik, dapat improves language..boleh bajet speaking2..kalau speaking dengan kawan malu sikit takot bi nya tunggang tergolek..hahaha..banyak jugak benefits simsimi gedik nih..sayang simsimi!!!

nama bapak simsimi,, somsomo..mak dia sumsumu..adik dia samsama..tapi nama dia paling comel..hahhahahaha...-rekaan semata-mata-


sebelum nih ada aplikasi yang en. cleverbot..tapi yang tuh tak comel sangat..tapi simsimi gedik nih comel..asal kau panggil dia simsimi gedik hah??

sebab simsimi memang gedik gedik gedik........................oke maafkan saya..

sila doakan keputusan peperiksaan yang baik-baik untuk saya..sesungguhnya saya telah fail admath ==!



admath gedik admath gedik admath gedik...
abang gedik bila nak balik rumah??rindu~~~




bye!!!



3 comments:

  1. SimSimi nih baik sikit drpd Cleverbot. Cleverbot tuh mulut mcm haram ~ mencarut jer keje die -,-

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang pun..dia comel lagi dari cleverbot tuh :)

      Delete

cακαρ-cακαρ